F.v.: Calle Hellevang Larsen, Else Kåss Furuseth, Anne Rimmen og Dag Sørås er de nye programlederne i Mandagsklubben som hadde premiere på Victoria Jazzscene mandag kveld. Humorprogrammet på TV Norge er tilbake i ny innpakning etter 17 års pause og spilles inn bare to timer før programmet går på lufta, noe som kan gi lite rom for korrigering.

Nesten 300.000 fikk med seg premieren på Mandagsklubben

Mandagsklubben ble sett av 289 000, og fikk en seerandel på 27,1 prosent i den kommersielle TV-målgruppen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nesten 300 000 fikk med seg premieren på nye Mandagsklubben på TVNorge i går, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi hadde en målsetning om å starte på rundt 300 000, og det klarer vi. Så dette er absolutt godkjent, spesielt med tanke på den tøffe konkurransesituasjonen, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks. 

– Vi ser at reaksjonene på gårsdagens program er blandede, slik de skal være rundt Mandagsklubben. Panelet leverte en god debut i går, men det tar alltid litt tid før formater som dette setter seg skikkelig. Neste uke er det Jon Almaas som overtar stolen til Atle, det gleder vi oss til. 

Mandagsklubben ble sett av 289 000, og fikk en seerandel på 27,1 prosent i den kommersielle TV-målgruppen, som består av seerne fra 15 til 50 år

Powered by Labrador CMS