STILLING LEDIG:

VG søker breaking­journalist til fast stilling

Vil du bli del av Norges beste breakinglag?

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 13. mars

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vårt breakinglag jobber døgnet rundt for at VG skal være først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter. Vi mener breaking news er et eget fag, der sentrale ingredienser er hurtighet, presisjon, nysgjerrighet - og ikke minst lagarbeid. Nå leter vi etter en journalist som brenner for å rykke ut til der det skjer og som trives midt i begivenhetenes sentrum.

Vi leter etter deg som har tabloid nyhetsteft, som instinktivt kaster deg rundt når noe skjer og som samtidig kan holde hodet kaldt og tempoet oppe under press. Du trives best når du kan samarbeide med kolleger og er en engasjert og fleksibel lagspiller. Du er idérik og selvstendig, har alltid en god sak på blokka, og tar selv initiativ til hvilke saker i nyhetsbildet du mener det er viktig at vi dekker. Vi forutsetter at du har gode etiske reflekser. TV-kompetanse er en fordel, men ikke et krav. Du brenner for å jobbe med et bredt spekter av nyheter innen alt fra krim og utenriks til rampelys og politikk. Har du erfaring fra noen av disse områdene fra før, er det ekstra spennende for oss.

VG er hele Norges nyhetsdestinasjon nummer én, og vi ønsker at våre ansatte og vår journalistikk skal gjenspeile befolkningen vår. Derfor oppfordrer vi deg spesielt til å søke dersom du har bakgrunn, erfaringer eller interesser som kan bidra til å berike oss som arbeidsplass og mediehus.

Som journalist hos oss kan vi love deg et spennende og fremoverlent fagmiljø, gode karrieremuligheter og konkurransedyktige vilkår. I VG er det kort vei fra den gode ideen til gjennomføring, vi er innovative og leter alltid etter det neste store innen nyhetsformidling. Hos jobber landets flinkeste journalister og vi kan love et arbeidsmiljøet preget av samarbeid, lagånd og stor vilje til å lykkes. Vi håper å høre fra deg!

Stillingen inngår i turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter. Det kan også bli behov for å dekke enkelte nattevakter. Reisevirksomhet må påregnes.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS