Bak satsingen sto Karianne Braathen og Knut Erik Friis.
Bak satsingen sto Karianne Braathen og Knut Erik Friis. (Foto: Eira Lie Jor)

Nettavisen Dipr.no i Drammen legges ned etter kort tid: – Det er med tungt hjerte

Nettavisen fikk bare noen måneder.

«Det er med tungt hjerte vi må fortelle at vi har sendt inn melding om at vi legger ned dipr.no og avvikler selskapet», skriver de på sine egne nettsider.

Det nettbaserte nyhetsmagasinet for dybdejournalistikk i Drammen er dermed historie - kort tid etter oppstarten i sommer 2019.

Bak satsingen sto Karianne Braathen og Knut Erik Friis.

«Da vi sa opp jobbene våre og satset for snart ett år siden, ønsket vi å skape den arbeidsplassen vi selv hadde lyst på. Målet var å gjøre journalistikken bedre og mer konstruktiv. Dipr.no var vårt bidrag. Avtrykket vi setter igjen etter oss er ikke stort, men det er der. Vi skulle selvsagt ønske det ble større. Selv om dipr.no nå legges ned, tror vi fortsatt dette er fremtiden. Vi er fryktelig lei oss for at det ikke gikk denne gangen. Dessverre har det ikke vært mulig å kombinere drømmen om dipr.no med familieansvaret. Alle pengene som er kommet inn til dipr.no har gått til å lage journalistikk. Vi har helt frem til nå arbeidet med ulike løsninger for å komme oss over gründerkneika. Det lot seg ikke gjøre innenfor det tidsvinduet vi hadde. Derfor legger vi dipr.no på is for nå», skriver de.

Til toppen