Morten Karlsen i Nettavisen.
Morten Karlsen i Nettavisen. (Foto: Nettavisen)

FOLK

Nettavisens Morten Karlsen flytter til New York

– Alle detaljene rundt min stilling er enda ikke klare, men det blir ikke en ren reporterstilling, sier han om den nye stillingen.

Nettavisens frontsjef Morten Karlsen tar i august med seg tingene sine, og flytter sammen med kona til New York. 

Han har hatt en sentral rolle i Nettavisen, og forteller at han kommer til å fortsette å jobbe for Nettavisen, men det er ikke helt kartlagt akkurat hvordan den nye stillingen hans skal se ut. 

– Jeg har fått lov til å fortsette å jobbe for Nettavisen i den perioden jeg er der, og det er jeg stolt og takknemlig for. Alle detaljene rundt min stilling er enda ikke klare, men det blir ikke en ren reporterstilling. Det blir en kombinasjon av vaktsjef, frontsjef og reporter, slik våre medarbeidere i Los Angeles og Bangkok gjør, sier han til Medier24. 

Grunnen til at han flytter «over dammen» er at kona har fått jobb som assisterende forsvarsattaché i den norske FN-delegasjonen. 

 

Kveld og helg

Nettavisen har allerede Harald Fjelddalen i Los Angeles og Stig Martin Solberg i Bangkok, som har ansvar for Nettavisen.no på nattestid. Karlsen forteller at han kommer til å inngå som en del av det teamet. 

Karlsen forteller at han har brukt mye tid på å sørge for at Nettavisen redigeres på en god måte på kvelder og i helger. 

– Jeg har brukt mye tid på å skru sammen avisen for kveld og helg, og det kommer jeg til å fortsette å holde i i den nye stillingen, sier han. 

Det er enda ikke avklart hvem som overtar Karlsens oppgaver hjemme i Norge etter at han flytter. 

Til toppen