Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen i TV 2s nye dramasatsing «Mellom oss»
(Foto: TV 2)

Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen i TV 2s nye dramasatsing «Mellom oss»

– Vi har i flere år vært på jakt etter et relasjonsdrama for våre seere, og da Anagram Norge kom med ideen til «Mellom oss» var vi solgt, dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

TV 2 er klar med ny dramasatsning, som har fått navnet «Mellom oss», som har premiere høsten 2019. 

– Vi har i flere år vært på jakt etter et relasjonsdrama for våre seere, og da Anagram Norge kom med ideen til «Mellom oss» var vi solgt. Serien handler kort og godt om «livet sjøl» - og kanskje den største drivkraften i oss alle, nemlig kjærligheten. Det er ingenting som gleder, inspirerer, engasjerer, sårer og skuffer mer enn kjærligheten, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug i en pressemelding. 

«Mellom oss» produseres av Anagram Norge og på rollelista står blant annet Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen, mens det danske paret spilles av Lærke Winther og Johannes Nymark. Dramaserien tar opp kjærlighetens mange utfordringer, og TV2 skriver følgende i pressemeldingen:

«Begge parene fremstår som perfekte sett fra utsiden. Men en ekskjæreste, utroskap, uoppfylte drømmer, desperate graviditetsforsøk og karrierenedturer lurer under overflaten, så kanskje ikke alt er så rosenrødt likevel»?

Anne Kolbjørnsen i Anagram Norge, som blant annet står bak «Kielergata», er glade for samarbeidet med TV 2. 

- Vi føler oss svært privilegerte over at TV 2 Norge og TV 2 Danmark satser på relasjonsdrama. Med de fantastiske skuespillerne, forfatterne, regissører fra begge land og med solid hjelp fra Nimbus er vi sikre på at vi vil skape en unik serie som publikum vil oppleve som relevant og gjenkjennelig, sier Anne Kolbjørnsen, eksekutiv produsent i Anagram Norge i meldingen. 

Serien er en idé av hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch og eksekutiv produsent i Anagram Norge, Ole Marius Araldsen, ifølge meldingen.

Til toppen