e01d377a-30aa-45f8-9e75-946076961cd1

Konstituert sjef får jobben: Nina Einem (46) ansatt som distriktsredaktør i NRK Troms

- Jeg er svært glad for å få en dyktig, tydelig og handingskraftig leder som Nina til å lede NRK Troms fremover, sier regionredaktør Tone Kunst.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I dag ble det klart at Nina Einem er tilsatt som ny distriktsredaktør i NRK Troms.

Nina Einem har lang bakgrunn som journalist og mellomleder i NRK. Hun har siden november fungert som distriktsredaktør i Troms. Før dette var hun redaksjonssjef i ni år, opplyser NRK i en melding.

Hun har erfaring fra arbeid med flere større prosjekter i NRK, blant annet i den sentrale prosjektgruppa for NRKs valgdekning i 2015 og 2017.

Hun er styremedlem i Nordnorsk Redaktørforening og for Svarte Natta-konferansen og har også vært med i styret for Barents Press Internasjonal.

- Jeg er svært glad for å få en dyktig, tydelig og handingskraftig leder som Nina til å lede NRK Troms fremover. Nina blir også et verdifullt tilskudd til regionledergruppa i Region nord, sier regionredaktør Tone Kunst.   

Nina Einem sier at hun ser frem til å lede NRK Troms sin nyhetsavdeling videre.

- Vi har planer for utvikling av journalistikk og redaksjon som jeg gleder meg til å ta fatt på fremover sammen med resten av ledergruppa, sier den nytilsatte distriktsredaktøren i Troms i meldinga.

Powered by Labrador CMS