Nina Wergeland (44) er ansatt i den nyopprettede stillingen som rettighetsutvikler i TV 2 Sporten
Nina Wergeland (44) er ansatt i den nyopprettede stillingen som rettighetsutvikler i TV 2 Sporten (Foto: TV 2)

FOLK

Nina Wergeland (44) er ansatt som rettighets­utvikler i TV 2 Sporten. Forlater Egmont-eide Sempro

Vegard Jansen Hagen sier det var mange søkere og at de er glade for at Wergeland takket ja.

TV 2 Sporten ansetter ny leder for rettighetsutvikling, opplyser kanalen i en melding.

Nina Wergeland har bred erfaring fra byrå- og mediebransjen. Hun kommer til TV 2 fra stillingen som byråleder i det Egmont-eide digitalbyrået Sempro.

- TV 2 er et utrolig spennende selskap, med et hav av forretningsmuligheter i dagens krevende medielandskap. Etter åtte år på byrå-siden var dette en jobb-mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Jeg gleder meg til å jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med masse dyktige folk og på et så spennende område som sport, sier Nina Wergeland i meldinga.

Hun starter 1. oktober i TV 2 Sporten.

- TV 2 har en unik rettighetsportefølje med blant annet Premier League, Tour de France og Champions League. Attraktive rettigheter blir stadig dyrere og kampen om publikums tid tøffere. Vårt mål er å øke engasjementet, utvikle nye produkter, styrke samarbeidsmodeller og finne nye inntektsstrømmer. I denne offensive rettighetsforvaltningen blir Ninas rolle sentral, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i meldinga.

 

Nina Wergeland inngår i TV 2 Sportens ledergruppe sammen med redaksjonssjef Anniken Hjertholm, publiseringssjef Kyrre Øvrebø og sportsredaktør Vegard Jansen Hagen, opplyser TV 2.

Til toppen