I en film de delte i forbindelse med innlegget, byttes «Frank & Dick» ut med «Dick & Dick» for å markere mangfoldig kjærlighet.

Frank & Dick med pengestøtte til Foreningen Fri

Kommunikasjonsbyrået ønsker å bidra til en verden hvor alle kan elske alle: – Vi synes dette er en fin måte å bidra på

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Gjennom sosiale medier annonserte Frank & Dick i dag at de i anledning pride har valgt å støtte FRI, foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold med 10.000 kroner.

– Vi synes dette er en fin måte å bidra på. Det er positivt for de ansatte å kunne ta opp saker de er opptatt av, og de er fint for oss alle å kunne løfte blikket av og til.

Forslaget om å støtte Foreningen Fri kom fra en av de ansatte, noe daglig leder, Ludvik Høegh-Krohn synes er positivt.

– Temaet rundt LHBTQ-personers rettigheter er noe som opptar oss i frank & dick I kommunikasjonsbransjen generelt er det vårt inntrykk at mange slag er vunnet, men vi har kunder som er i andre bransjer der kanskje noe mer står igjen, skrive Frank & Dick i et innlegg på LinkedIn.

– Hvorfor valgte dere å gi penger?

– Vi har satt av et lite budsjett til veldedighet. Det er flere av de ansatte som har saker de brenner for. Konkret hva vi gir til skjer etter innspill fra de ansatte. I fjor ga vi penger til organisasjonen «Makers mot Covid-19», og vi gjorde pro-bono arbeid for dem. Da var vi jo ganske nystartede og hadde lite midler, budsjettet er noe større nå.

I en liten film de også delte i forbindelse med innlegget, byttes «Frank & Dick» ut med «Dick & Dick» for å markere mangfoldig kjærlighet.

Powered by Labrador CMS