Avtroppende Aller-topp Gjyri Helén Werp.
Avtroppende Aller-topp Gjyri Helén Werp.

Nok en Aller-topp slutter: Gjyri Helén Werp gir seg på dagen etter ni år som KK-sjef

- Mission completed. Jeg føler meg klar for å gå videre, sier hun.

KK-topp Gjyri Helén Werp slutter etter ni år i Aller-konsernet: 

- Jeg har i ni år arbeidet målrettet med en tradisjonsrik merkevare gjennom flere snuoperasjoner, produktutvikling og skapt nye forretningsområder rundt Norges eldste ukemagasin. Nå er «mission completed» for min del, og jeg føler meg klar for å gå videre, sier hun i en melding fra mediehuset. 

Werp kom til Aller i 2008 for å lede merkevaren KK gjennom en stor snuoperasjon fra å være et tradisjonelt kvinneblad til en digital merkevare.

For noen år siden overlot hun det daglige ansvaret for printugaven til andre, og har siden vært redaktør og ledet flere digitale prosjekter - blant annet den digitale utgaven kk.no.

Men nå er det altså slutt: Werp slutter på dagen, og har sin siste arbeidsdag i dag 5. september. 

- Det jeg har bygd og skapt i KK-universet sammen med redaksjonen, håper jeg vil danne et godt grunnlag for videre suksesser for merkevaren og Aller Media. Jeg har hatt ni fantastiske år i mediehuset, og kommer selvsagt til å savne mine gode, kompetente kolleger, sier hun i meldingen.

- Men nå ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer. Etter ni år som KK-sjef er jeg klar for en endring. Det er med andre ord ingen dramatikk bak min beslutning, uttaler Werp.

- Når det gjelder videre planer, vil jeg ikke utelukke mediebransjen videre, men jeg må også si at jeg er nysgjerrig på andre bransjer, produkter og merkevarer, sier hun. 

Ingrid Skogrand, konserndirektør for kvinne/tema i Aller, understreker at Werp kan se tilbake på ni år med en rekke sterke prestasjoner:

KK.no er nå blant Norges ti største nettsteder på mobil, og har vunnet flere internasjonale priser for dette arbeidet. KK ble også kåret til «Årets magasin» for andre gang under Mediedagene i Bergen i år, sier hun i meldingen. 

Ingeborg Heldal konstitueres som KK-redaktør.
Ingeborg Heldal konstitueres som KK-redaktør. Foto: Gard L. Michalsen

Nå må Aller altså finne nye ledere for KK-universet.

Ingeborg Heldal, som blant annet har vært redaktør for Side2 og Cosmopolitan, blir konstituert som ansvarlig redaktør for KK på print og nett fra i dag av. Hun er i dag utviklingsredaktør i Se og Hør.

 

Saken blir oppdatert.

 

Til toppen