Alex Rosén til Radio Rock - hvor han får sitt eget show.

Norge har fått 800.000 flere DAB-radioer på to måneder. Og nå gjør Alex Rosén comeback med eget show på Radio Rock

- Så langt ingen nedgang i radiolyttingen, melder Radio.no. Onsdag slukkes FM-nettet for de riksdekkende kanalene i Midt-Norge.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I en melding på Radio.no opplyser Digitalradio Norge at Norge har fått 800.000 flere DAB-radioer bare siden november.

Nordmenn har 2,5 millioner DAB-apparater hjemme, 460.000 radioer på hytta og snart 900.000 radioer i bilen.

Ifølge radiolytterundersøkelsene fra Kantar TNS er det så langt ingen endringer i lyttertallene fra januar 2016 til januar 2017. 67,8 prosent hører radio daglig.

Lyttermønsteret viser ellers, som spådd, at flere kanaler gir spredning på lyttingen:

- For enkelte kanaler er det registrert små endringer i lyttermønstrene. Disse viser en ørliten nedgang i lyttingen for store kanaler som NRK P1, P4 og Radio Norge, men samtidig en liten oppgang for mindre kanaler som NRK Alltid Nyheter, NRK P1+, Radio Rock og P5, skriver Digitalradio Norge.

 

Alex Rosén med eget show

11. januar slukket NRK de riksdekkende kanalene på FM i Nordland. I morgen onsdag 8. februar følger Trøndelag og Møre og Romsdal etter.

Og i tida før og etter slukkingen har de tre store radiohusene alle lansert både nye kanaler og programmer. Dagen før ny slukking kommer Bauer Media / Radio Norge med en spennende nyhet for sin Radio Rock: Alex Rosén gjør «comeback» på radio, med sitt eget show. Som enkelt nok vil hete «Alex Rosén Show».

Lasse Kokvik, sjef for Bauer Media og Radio Norge-kanalene.

- Vi holder kortene tett til brystet på hva slags show dette blir, sier radiosjef Lasse Kokvik i en melding. 

- Det eneste vi vet er at Alex ikke vil være programleder, han vil bare være gjest. Hver gang. Vi tar høyde for at lytterne må tåle en støyt.

- Men, så er ikke Radio Rock en kanal for sarte sjeler... Vi skal levere ekte rock til det norske folk, ikke tullerock, understreker Kokvik.

Rosén-showet vil være på lufta fra en gang i mars.

 

Powered by Labrador CMS