Charlotte Haarvik Sanden og Øyvor Bakke
Charlotte Haarvik Sanden og Øyvor Bakke

Norge i dag tilbake til NRK

Fra januar får NRKs seere et gjensyn med programmet Norge i dag, med programledere Charlotte Haarvik Sanden og Øyvor Bakke.

Det opplyser NRK i en pressmelding.

Programmet blir en videreutvikling av det opprinnelige programmet med samme navn, som gikk på NRK fra 1996 til 2017. I programmet har som mål å løfte opp historier fra hele Norge.

– Jeg gleder meg til å fortelle og vise fram gode historier fra hele landet. Det lages så mye godt innhold på distriktskontorene i NRK, og dette innholdet fortjener et større publikum, sier Charlotte Haarvik Sanden. 

– Det er et privilegium å få lov til å vise seerne våre alt det NRK sine distriktskontor har å by på. Jeg håper vi kan være godt selskap for folk der hjemme, istemmer programledermakker Øyvor Bakke.

Programsjef i NRK Vest, Kristin Ytre Arne, forteller at distriktskontorene er til stede over hele landet og tar pulsen på folks hverdag gjennom nett-, radio- og TV-produksjon. Dette skal settes sammen til Norge i dag.

– Vi gleder oss til å vise mer av hva folk er opptatt av i hverdagen sin, hvordan samfunn utvikler seg, hvordan folk finner løsninger på utfordringer og problemer. Gode aktuelle historier fortalt i reportasjeform med gjester fra hele landet i en litt nærere innpakning, sier Ytre-Arne.

Til toppen