Etablerer seg i vest: Redink-sjef Per Engh Halvorsen sammen med sine nye kolleger i Bergen, Jeanette Galtung Døsvig (t.v.) og Hilde Sander Meling.
Etablerer seg i vest: Redink-sjef Per Engh Halvorsen sammen med sine nye kolleger i Bergen, Jeanette Galtung Døsvig (t.v.) og Hilde Sander Meling. (Foto: Redink)

Norges største contentbyrå blir enda større: Redink ser vestover og etablerer kontor i BergenContent-kjempen kjøper seg inn i Tindre, som nå bytter navn til Redink Vest.

Redink ekspanderer og etablerer eget avdelingskontor i Bergen. Det opplyser byrået i en melding fredag.

Etableringen skjer ved at Oslo-byrået kjøper seg inn i Tindre kommunikasjon, slik at også «byen mellom de syv fjell et fullservicebyrå innen innholdsmarkedsføring».

Tindre bytter nå navn til Redink Vest.

– Bergensmarkedet er svært interessant for oss. Her er det mange spennende bedrifter og utfordringer, sier Redink-sjef Per Engh Halvorsen.
Byrået han leder i Oslo har i dag rundt 70 medarbeidere og er landets største, rendyrkede content marketing-byrå.

Ser fram til samarbeidet

Jeanette Galtung Døsvig og Hilde Sander Meling startet tidligere i år Tinde kommunikasjon, og nå får gründerne altså en partner på laget. 

De to har lang erfaring fra byråbransjen. Galtung Døsvig var blant annet med på etableringen av Redink i 2010, og blir nå avdelingsleder for bergenskontoret Redink Vest. 

– Vi gleder oss til å dra fordel av kompetansen, erfaringene og bevisene Redink har opparbeidet seg gjennom flere års arbeid med innholdsmarkedsføring. Endelig skal bedriftene i Bergen få samme mulighet til å berike og begeistre gjennom historier og kanaler som virker der målgruppene er, sier hun. 

Mener potensialet er stort

Redink-sjef Per Engh Halvorsen mener dette tilfører byen i vest noe nytt:


Det finnes flere dyktige byråer i Bergen, men ingen som har utviklet content-faget til det nivået som Redink har gjort. Her har Vestlands-bedriftene et stort, uforløst potensial.


Redink Vest skal, i likhet med morselskapet, satse på innholdsmarkedsføring og nærliggende tjenester innenfor kommunikasjon – som årsrapporter, nettsider, magasiner og lignende.


 

 

Til toppen