STILLING LEDIG:

Aller Media søker helseansvarlig og deskjournalist i Allers

Stillingen som kombinert helseansvarlig og deskjournalist i ukebladet Allers blir nå ledig, og kanskje er det akkurat deg vi er på jakt etter!

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 18. februar

Om arbeidsgiver

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert medie-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca. 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK, Allers og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Du vil få ansvaret for helsestoffet, som retter seg mot målgruppen vår, kvinner 50 +. Som helseansvarlig vil du samarbeide med rutinerte frilansere og et fast fagpanel, men også skrive egne helseartikler. I tillegg vil deler av arbeidsdagen bestå av annet deskarbeid, med ferdigstillelse av artikler mot trykk. Du vil også være SoMe-ansvarlig og sørge for jevnlige oppdateringer på de ulike plattformene.Allers er Norges nest største familieblad i løssalg.

Vi leter etter deg som har et stødig språk, og som er over snittet interessert i helse og medisin. I tillegg bør du ha erfaring med å redigere andres artikler. Vi er en liten redaksjon med høyt arbeidstempo, så vi søker en strukturert og dyktig kollega med god formidlingsevne, presist språk og sansen for gode vinklinger. Du må jobbe selvstendig, og du passer ekstra godt inn hvis du er fleksibel og positiv.

Hvis dette frister, kan vi love deg et kjempegodt arbeidsmiljø med fine kolleger i en profesjonell og offensiv mediebedrift.Vi gleder oss til å motta søknaden din – og kanskje få akkurat deg på laget vårt! Søknadsfrist: 15. februar 2022

Kontaktinformasjon

Tiltredelse: snarest

SØK HER

Powered by Labrador CMS