Camilla Amundsen i Telenor.
Camilla Amundsen i Telenor. (Foto: C.F. Wesenberg)

NRK integreres i Telenors T-We-løsning

– Ved å ta redaksjonelle grep kan vi vise dette fram og være et stort utstillingsvindu for norskprodusert innhold, og NRK er selvsagt en viktig aktør i denne sammenhengen, sier Camilla Amundsen i en pressemelding.

– Vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til kundene. NRKs produksjoner er synonymt med kvalitet, og nå får kundene enda bedre tilgang til et mangfold av lokalt innhold som gjelder for alle NRK-kanaler, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor i en pressemelding. 

NRKs innhold vil ikke lenger bare bli tilgjengelig gjennom appen, men også gjennom T-we-konseptet til Telenor, skriver de i en pressemelding. Konseptet er, ifølge meldingen, at du med T-We kan gå tilbake i tid og se programmene du gikk glipp av i opptil sju dager.

– Lokalt innhold, altså norsk humor, underholdning og nyheter, er veldig viktig for oss og kundene. Denne sjangeren gir oss det fremste konkurransefortrinnet for oss som TV-distributør mot de store globale aktørene. Vi legger derfor mye vekt på å løfte fram norsk innhold i T-We, sier hun i meldingen og fortsetter: 

– Ved å ta redaksjonelle grep kan vi vise dette fram og være et stort utstillingsvindu for norskprodusert innhold, og NRK er selvsagt en viktig aktør i denne sammenhengen, sier Camilla Amundsen.

Til toppen