Simon Mesfin, sportssjef i Lillestrøm Sportsklubb, sammen med Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen.

Romerikes Blad gjennomførte verdens lengste web tv-sendte intervju

Verdens lengste web tv-sendte intervju er nå gjennomført etter at Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen intervjuet Lillestrøm Sportsklubbs Simon Mesfin i 33 sammenhengende timer.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Romerikes Blad i en pressemelding.

– Jeg kunne holdt på mye lenger.

Morten Svesengen er ikke i tvil. Han kunne gjerne fortsatt intervjuet i glassburet utenfor Romerikes Blads nye lokaler i Lillestrøm sentrum.

Sammen med Simon Mesfin, sportssjef i Lillestrøm Sportsklubb, holdt han det gående i god tid over den tidligere verdensrekorden som nåværende Dagbladet-profil Mats Andersen og sjakk-profil Hans Olav Lahlum satte VG-TV tilbake i 2013.

Svesengen og Mesfin satte seg i glassburet mandag klokka 12. Først klokka 21.00 tirsdag sa de seg ferdige – nesten tre knusende timer lenger enn Lahlum og Andersen.

Med jublende tilhørere på plass kunne de forlate lokalet og motta hyllest både i form av champagne, øl og blomster.

– Jeg var litt mør og begynte å bli litt svimmel i perioder, sier Simon Mesfin.

Svesengen er klar på at det var noen tunge perioder hvor Mesfin ikke snakket noe særlig.

– Da måtte jeg dra ting ut av ham fordi han ikke var interessert i spørsmålene mine, sier Svesengen.

Mesfin var likevel klar på at han aldri ville gi seg.

– Nei, det hadde jeg ikke. Det var noen perioder jeg begynte å hallusinere, men jeg var aldri interessert i å gi meg, sier han.

Nå starter arbeidet med å dokumentere alt arbeidet slik at det kan sendes inn til Guinness World Records. I tillegg til den 33 timer lange streamen, skal sendingen dokumenteres skriftlig.

– Selv om mye arbeid og flere uker gjenstår før rekorden er offisiell, anser vi at rekorden nå tilhører Simon Mesfin og Morten Svesengen. Vi er stolte over Svesengen, og mektig imponerte over Simon, sier nyhetssjef Jon Theodor Hauger-Dalsgard i Romerikes Blad.

Powered by Labrador CMS