Ida Marie Nygård, Anette Jamtvedt og Vegard Haugen på plass i Nucleus.
Ida Marie Nygård, Anette Jamtvedt og Vegard Haugen på plass i Nucleus.

Nucleus ansetter enda tre til. Ida Marie, Anette og Vegard på plass

- Sterkt økende oppdragsmengde, sier direktør Øyvind Løland.

Kommunikasjonsbyrået Nucleus vokser, og sparker høsten i gang med tre nyansettelser hentet fra byrå- og mediebransjen.

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Ida Marie Nygård, Anette Jamtvedt og Vegard Haugen vil alle inngå i kommunikasjonsarbeid med nye og eksisterende kunder, og vil med sine ulike bakgrunner bidra til å løse Nucleus’ mange nye kunders behov.

Det forteller byråsjef Øyvind Løland:

– Vi har en sterkt økende oppdragsmengde. Bare de siste par månedene har vi landet flere offentlige kontrakter og kunder som Norsk Gjenvinning, PG Flow Solutions, Netatmo og VCE. Vi har vært opptatt av å finne ambisiøse og engasjerte kommunikasjonstalenter som kan gå rett inn og tilføre kundene både kompetanse og kapasitet.

- Ida, Anette og Vegard er ambisiøse og engasjerte kommunikasjonstalenter som har fått hendene fulle fra første dag, sier administrerende direktør Øyvind Løland.

  • Ida Marie Nygård kommer fra kommunikasjonsbyrået NOR PR i Bergen hvor hun har jobbet med strategiarbeid, rådgivning og PR- og mediekontakt for kunder i en rekke sektorer. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering innen strategi og ledelse.
  • Anette Jamtvedt kommer fra Navigator Kommunikasjon og tar med seg erfaring fra både medie- og PRbransjen. Hun har tidligere jobbet i ulike stillinger i VG, og har i Navigator hatt ansvar for flere nasjonale og internasjonale kunder. Anette har en Master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.
  • Vegard Haugen kommer til Nucleus fra mediehuset Tek.no, hvor han har jobbet som teknologijournalist de siste åtte årene. Han har en Bachelor of Journalism fra Queensland University of Technology i Australia, og kommer til å jobbe med Nucleus sine teknologikunder.

Nucleus har den siste tiden vunnet store kontrakter i både offentlig og privat sektor, og hadde en vekst i byråinntekt på seks prosent fra 2013 til 2014. Med ytterligere tre ansatte teller selskapet nå 23 ansatte.

Til toppen