Til Nucleus: Ida Marie Stakset, Jan-Sverre Syvertsen og Martin Hinsch.
Til Nucleus: Ida Marie Stakset, Jan-Sverre Syvertsen og Martin Hinsch.

FOLK

Nucleus fortsetter veksten med tre nye hoder. Jan-Sverre Syvertsen «kommer hjem»

Nye oppdrag fører til flere ansatte - Nucleus styrker laget med tre rådgivere: Jan-Sverre Syvertsen, Ida Marie Stakset og Martin Hinsch.

I en pressemelding fra Nucleus heter det at god vekst i 2016, gir behov for flere ansatte: 

- Nucleus har en vekst på 29 prosent første halvår. Veksten kommer innenfor både strategisk rådgivning og kampanjebaserte aktiviteter. For å løse oppgavene hadde vi behov for påfyll av både strategisk kompetanse og kreative ferdigheter. Med Jan-Sverre, Ida og Martin blir vi enda bedre i stand til å møte etterspørselen, sier administrerende direktør Øyvind Løland. 

Og forteller om de tre nye ansatte: 

  • Jan-Sverre Syvertsen (48) er ansatt som seniorrådgiver i Nucleus. Han kommer fra en stilling som selvstendig rådgiver og kommunikasjonsansvarlig i Transparancy International Norge.

De siste årene har Jan-Sverre både jobbet selvstendig, drevet kommunikasjonsbyrå og reklamebyrå samt utgitt en rekke bøker – både krim, faglitteratur og oppdragsbaserte bøker.

- Jan-Sverre har en Norges aller beste penner, samtidig som han har en sterk kreativ side. Vi kjenner ham godt fra før, da han jobbet fire år i Nucleus rundt årtusenskiftet. I årene etterpå har vi har samarbeidet på enkeltprosjekter. Nå har han endelig kommet hjem, sier Løland.

  • Ida Marie Stakset (30) kommer til Nucleus fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Navigator kommunikasjon. Hun er utdannet journalist fra Universitet i Oslo, og har tidligere både jobbet i TV2 og i lokalaviser.
  • Martin Hinsch (32) er utdannet Master i samfunnskommunikasjon fra Universitet i Agder, og har de siste tre årene jobbet som rådgiver i MSLGROUP. Han har tidligere jobbet som journalist i NRK.

- Ida Marie og Martin er erfarne rådgivere til tross for sin unge alder. Begge har medieerfaring, noe som kommer godt med i arbeidet med kampanjer og i strategiske rådgivningsoppdrag, sier Løland.

 

Til toppen