Nordlys-direktør Ronni Møller Pettersen (t.v.) og redaktør Anders Opdahl.
Nordlys-direktør Ronni Møller Pettersen (t.v.) og redaktør Anders Opdahl. (Foto: Nordlys/Stian Staur)

Ny Amedia-exit: Nordlys-direktør og regionsjef Ronni Møller Pettersen slutter etter ett år i jobben

Blir konserndirektør i Sparebank1 Nord-Norge.

Ronni Møller Pettersen tiltrådte for et års tid siden stillingen som administrerende direktør i Nordlys, og regiondirektør for Amedia i Nord-Norge.

Nå forlater han jobben allerede, skriver Nordlys onsdag kveld.

Møller Pettersen har fått tilbud om en jobb som konserndirektør for salg og kunderelasjoner i Sparebank1 NordNorge.

Han har mange år bak seg i finansnæringen før han kom til Nordlys, og beskriver den nye jobben som et tilbud han ikke kunne si nei til:

- Jeg fikk et tilbud om det jeg anser som den mest attraktive og spennende stillingen innen finansnæringen i Nord-Norge. Dette var det umulig for meg med min bakgrunn å si nei til. Det har ikke vært noen enkel avgjørelse å si opp, men jeg er kommet til at det er riktig av meg. Derfor blir min tid i Amedia kort, sier han til egen avis.

Og videre:

- Det er med ekstrem smerte jeg nå sier opp i Amedia. Jeg har bare godord å si om mine fantastiske kolleger i Nordlys, i mediehusene i Nord og i Amedia-konsernet. Vi er kommet langt i omstillingen av konsernet og mediehusene våre, sier Pettersen.

Styreleder og konserndirektør i Amedia, Pål Eskås, beklager oppsigelsen. Det samme gjør hans Nordlys-kollega og ansvarlig redaktør Anders Opdahl.

Til toppen