Jostein Rensmoen Røraas (38) kommunikasjonssjef i Hæren.

Ny jobb for erfaren konsulent: Jostein Rensmoen Røraas blir ny kommunikasjonssjef i Hæren

- Tror min forståelse av teknologi og kommunikasjon vil kunne utfordre det etablerte, sier Røraas.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jostein Rensmoen Røraas (38) blir ny kommunikasjonssjef i Hæren fra 1. september, melder Forsvaret mandag.

Jostein Rensmoen Røraas (38) kommunikasjonssjef i Hæren.

Han kommer fra konsulentbransjen og har med seg en lang og omfattende CV inn i jobben.

Røraas har internasjonal erfaring i spennet fra militærtjeneste i Afghanistan til konsulent i New York. Han har jobbet i flere konsulentselskaper, med store norske og internasjonale merkevarer og offentlige aktører, som Burson-Marsteller, Dell Norge, Creo Communication og Oslo Maraton.

Han har erfaring som pressekontakt i Oslo Politidistrikt og har vært selvstendig næringsdrivende i flere år.

- Røraas har en bred erfaring innen kommunikasjonsfaget, fra samfunnskontakt til markedskommunikasjon, heter det.

Fra 1998 til 2003 var han i Forsvaret, med befalsskole, utenlandstjeneste og et kort opphold i Marinen. Røraas har også bachelorgrad i markedskommunikasjon og master i management fra Handelshøyskolen BI.

- Røraas har en spennende bakgrunn han vil få stor nytte av. Han framstår som svært dyktig og engasjert, så vi gleder oss til å få han med på laget, sier stabssjef i Hærstaben, brigader Ingrid M. Gjerde.

Jostein Rensmoen Røraas ser selv fram til den nye jobben:

- Jeg er ydmyk og veldig glad over å ha fått denne spennende stillingen. Jeg vil garantert lære mye om det nye Forsvaret og jeg tror og håper at jeg kan få bruk for store deler av min erfaring og kompetanse. Jeg ønsker å bidra til å utvikle Hæren videre og tror min forståelse av teknologi og kommunikasjon vil kunne utfordre det etablerte, sier han i en melding.

- Han tror på å tenke annerledes i videreutviklingen av Hæren:

- Jeg kommer fra en kreativ bransje og mener det gjelder å tenke kreativt og noen ganger helt nytt, for å løse dagens utfordringer. Hæren er en stor og etablert organisasjon med mange interessenter, som alle ønsker å bli hørt. Jeg har to ører og en munn og tror at om vi tar godt vare på innsiden, vil de på innsiden ta godt vare på resten av Norges befolkning.

Powered by Labrador CMS