Thor-Jostein Egeland har funnet sin nye salgs- og markedssjef - Hege Wikan er på plass i Skarland Press.
Thor-Jostein Egeland har funnet sin nye salgs- og markedssjef - Hege Wikan er på plass i Skarland Press.

FOLK

Ny jobb for Hege Wikan: Blir salgs- og markedssjef i Skarland Press

Går fra Adresseavisen til fagpresseforlag, og ser fram til det. - En spennende mulighet til å være med å utforme ny strategi rundt salg, digitalisering og forretningsmodeller, sier hun.

Hege Wikan er ansatt som salgs-og markedsjef i Skarland Press AS, melder selskapet. Hun kommer fra stillingen som salgssjef i Polaris-eide Adresseavisen i Oslo, hvor hun har jobbet tett med salgsorganisasjonene i Schibsted.

Fagbladene som Skarland Press gir ut.

Nå skal hun over i en ny bransje og være sentral i utformingen av ny strategi for Skarland Press og VVS-Foreningen. 

Det vil si en bransje og et fagområde som er helt nytt for Wikan, men hvor hun kan bruke sin erfaring innen salg, markedsføring og medier: 

Skarland Press

...er et av Norges eldste fagpresseforlag, med historie tilbake til 60-tallet. Selskapet eies av Norsk Energi- og Miljøteknisk forening med fokus på informasjon, kunnskap og møteplasser innen ulike bransjer.

Skarland jobber primært innen områdene VVS, Energi, Klimateknikk, FDV, men har også Matindustri og Malerfag.

Foruten fagblader arrangerer selskapet også konferanser, messer og kurs innenfor de aktuelle fagområdene.

- Jeg har fått et helt nytt innblikk i hva bransjen driver med. VVS-foreningen er en faglig sterk pådriver for miljø- og energiteknikk og gir et viktig bidrag til samfunnet på blant annet innemiljø og energibesparelser, sier Wikan.

- Dette er en spennende mulighet til å være med å utforme ny strategi rundt salg, digitalisering og forretnings­modeller. Med alle de flinke folkene som jobber i Skarland, så har vi et kjempegodt utgangspunkt til å fornye oss og utvikle de gode produktene som allerede er der, fortsetter hun.

Her håper hun å bidra med sin erfaring fra flere år i større mediehus - med både tore kunder og krevende endringsprosesser fra papir til nett. 

- Jeg har vært heldig å få jobbet i det jeg mener er et av Norges desidert mest spennende mediehus, Adresseavisen, sammen med svært kunnskapsrike folk i Schibsted.

- Den kunnskapen skal jeg ta med meg videre, sammen med en god porsjon pågangsmot, motivasjon og positivitet. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, sier Hege Wikan.

Daglig leder Thor-Jostein Egeland har de siste årene ledet selskapet gjennom en stor ryddeprosess - og nå ser han fram til å bygge videre på satsingen, med Wikan på plass som salgs- og markedssjef:

- Med Hege får vi akkurat den type person vi har jaktet etter og som vil bidra til at vi når våre nye ambisiøse strategiske mål. Vi har siden skiftet i 2015 ryddet og lagt grunnmuren med solide økonomiske resultater, nå skal vi bygge med fokus på alle de nye muligheter som finnes der ute, sier han. 

 

Til toppen