FOLK

Ny jobb for Magne Vikøren (40): Blir kommunikasjons­direktør i Moelven Industrier

Tidligere journalist får ny toppjobb.

Magne Vikøren til ny jobb.

Magne Vikøren er ansatt som kommunikasjons­direktør i Moelven Industrier ASA og begynner i jobben senest 1. april, melder selskapet. 

Konsernsjef Morten Kristiansen sier det er med glede han kan informere om at den tidligere journalisten og kommunikasjons­medarbeideren nå begynner i konsernet. Vikøren har blant annet bagrunn som markeds- og kommunikasjonssjef i Skiskytterforbundet.

- Magne Vikøren er 40 år, har studert markedsføring og økonomi ved BI, TV-journalistikk i Volda, og har tidligere jobbet i NRK, P4, Norsk Tipping AS og som kommunikasjons- og markedsdirektør i de Olympiske Ungdomsleker på Lillehammer, sier Kristiansen.

Vikøren kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i Heidner Biocluster. Han er opprinnelig fra Årdalstangen, men bor i dag på Lillehammer med samboer og en datter. 

- Han får et overordnet ansvar for ekstern- og intern kommunikasjon, merkevare, omdømme og profil. Han vil også sikre at vi videreutvikler og forvalter konsernets kommunikasjonsstrategi i aktivt samspill med våre virksomheter og får ansvaret for å lede en faglig sterk og profesjonell kommunikasjonsavdeling med konsernperspektiv som kan støtte våre ledere og selskaper, sier Kristiansen.

Vikøren vil ha arbeidssted Moelv og rapporterer til konsernsjef. 

Til toppen