Eystein Kvarving er ansatt som ny kommunikasjonssjef ved Forsvarets operative hovedkvarter.
Eystein Kvarving er ansatt som ny kommunikasjonssjef ved Forsvarets operative hovedkvarter. (Torgeir Haugaard/ Forsvaret)

FOLK

Oberst Eystein Kvarving er ansatt i jobben som kommunikassjonssjef ved Forsvarets operative hovedkvarter

Kvarving kommer fra jobben som fungerende sjef ved Forsvarets mediesenter.

Kvarving har allerede begynt i den nye stillingen, opplyser Forsvaret til Medier24.

Før denne jobben har han arbeidet i Forsvarsdepartementets kommunikasjonsenhet, som talsmann for forsvarssjefen.

– Dette er en jobb jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på. Hovedkvarteret har ansvaret for alle Forsvarets operasjoner i Norge og i utlandet samt større øvelser. Dette er aktivitet som er viktig å kommunisere og tilgjengeliggjøre for publikum, sier Kvarving i en melding.

Forsvarets operative hovedkvarter er det norske Forsvarets fellesoperative overkommando, og har ansvaret for å lede og samordne alle nasjonale og internasjonale militære operasjoner

Få måneder etter at Kvarving tiltrer stillingen ved FOH, arrangeres den store NATO-øvelsen Trident Juncture i Norge. Over 40 000 soldater kommer for å delta.

– Selv om det ikke er Norge som har ansvaret for Trident Juncture, samarbeider vi tett med NATO for å sørge for at informasjon til publikum og tilrettelegging for media skal bli best mulig. Dette samarbeidet er veldig godt og en spennende oppgave å ta fatt på med en gang jeg starter ved hovedkvarteret, sier Kvarving i en melding.

Til toppen