Jan Revfem (56),  Oda Ulfsbøl Aarseth (36) og Morten Solli (52) begynner i avisa over jul.
Jan Revfem (56),  Oda Ulfsbøl Aarseth (36) og Morten Solli (52) begynner i avisa over jul. (Foto: Oda, Jan, Morten)

Oda (36), Jan (56) og Morten (52) er Nettavisens nye økonomi-journalister

Jan Revfem (56),  Oda Ulfsbøl Aarseth (36) og Morten Solli (52) begynner i avisa over jul.

I en melding til Medier24 skriver nettavisen at de nå har ansatt tre nye økonomijournalister, som alle skal begynne i Nettavisen i begynnelsen av 2019. 

Jan Revfem (56) er en av de som er på plass fra januar 2019. 

Ifølge meldingen har han bakgrunn fra Finansavisen og banknæringen, og har de siste årene vært selvstendig næringsdrivende. Han har også jobbet i blant annet E24, Teknisk Ukeblad og har bred kompetanse på børs, bank, finans og eiendom, ifølge meldingen.  

– Jeg har vært selvstendig næringsdrivende i 12 år, og jeg ser fram til å komme tilbake til en redaksjon igjen og få muligheten til å være med på å bygge opp noe nytt, sier han til Medier24. 

Med seg på laget får han disse: 

Oda Ulfsbøl Aarseth (36). Har ifølge meldingen bakgrunn fra blant annet E24, Dagens Næringsliv og Aftenpostens økonomiredaksjon. Kommer fra jobb i Kapital, hvor hun har vært de siste åtte årene, og dekket områder som økonomi og jus, ifølge meldingen. 

Morten Solli (52). Han begynte ifølge meldingen i Computerworld, og havnet i Egmont-systemet i 2008. De siste årene har han blant annet vært ansvarlig for brukertesting i Egmont. 

Til toppen