Tidligere TV 2-profil Oddvar Stenstrøm.
Tidligere TV 2-profil Oddvar Stenstrøm. (Foto: Gorm Kallestad / Scanpix)

Oddvar Stenstrøm gjør comeback – på Dagbladet TV

Skal medvirke i Valgboden på Dagbladet TV, opplyser avisen i en pressemelding.

Den mangeårige TV 2-profilen Oddvar Stenstrøm (73) vender tilbake til tv-skjermene når han skal medvirke for Dagbladet under kommunevalget til høsten.

– Det holder å bare å peke på vedkommende som skal snakke, det er effektivt. Da holder man temperaturen i debatten oppe, sier Stenstrøm.

I TV 2 jobbet Stenstørm i flere tiår som programleder og debattleder, blant annet med «Holmgang».

– Min største styrke er at jeg alltid er veldig godt forberedt. Det er det viktigste. Særlig hvis du skal prøve å arrestere noen. Men det er ikke min hovedoppgave å arrestere folk. Det er det motdebattantene som skal gjøre, sier programlederen.

Han er headhuntet til jobben av tidligere kollega i TV 2, nå redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, skriver Dagbladet..

– Vi er beæret over å få med oss Oddvar på laget. Han er en av Norges beste debattledere og kommer til å gjøre sendingene fra Valgboden til en opplevelse å se på, sier Carlsen.

I et intervju med Medier24 sa Stenstrøm tidligere i vær at han savner mer debatt hos sin gamle arbeidsgiver, TV 2, og at han dessuten mener NRKs Dagsnytt 18 er «dørgende kedelig i blant».

– Jeg savner galskapen vi hadde før. Jeg savner den politisk ukorrekte og provoserende tonen, som gjør at jeg vokner litt, sa han.

Til toppen