Christian Belgaux (t.v.) og Olaf Haagensen har begge fått fast jobb i Morgenbladet.
Christian Belgaux (t.v.) og Olaf Haagensen har begge fått fast jobb i Morgenbladet. (Bilde: Morgenbladet)

FOLK

Olaf Haagensen og Christian Belgaux har fått fast jobb i Morgenbladet

Haagensen som journalist, Belgaux som fotograf og fotoredigerer.

Olaf Haagensen (35) er ansatt i en fast stilling som journalist i Morgenbladet, der han skal jobbe med kultur og idédebatt.

Haagensen har vikariert som kulturjournalist det siste året, og har tidligere vært litteraturkritiker i Morgenbladet gjennom flere år. Han ble kåret til årets litteraturkritiker i 2016.

Tidligere har han blant annet jobbet i Klassekampen, Vagant og Vinduet. Han har også en mastergrad i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo.

 

Christian Belgaux (31) er ansatt i fast stilling som fotograf og fotoredigerer i Morgenbladet, hvor han har vært vikar siden januar 2015.

Han kom til Morgenbladet fra stillingen som fotoredaktør i Natt&Dag, og har tidligere frilanset for blant andre VICE Magazine, The Wire, Motherboard og DN Magasinet

Han var også fotoredaktør for boken Dødsarkiv, som kom på Aschehoug i 2015, og er som en av åtte unge fotografer fra Norden utvalgt til prosjektet Next To Me – photo essays on Nordic-Russian realities, arrangert av Nordic Journalist Centre i København. Belgaux er utdannet ved Edith Cowan University i Perth, Australia.

 

Til toppen