STILLING LEDIG:

Sopra Steria søker tekst- og innholdsprodusent

Drives du av å produsere innhold som forteller den gode historien, er en dyktig skribent og har lyst til å jobbe på Norges beste arbeidsplass? Da har vi jobben for deg!

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 11. mars

Om arbeidsgiver

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 2000 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020, men også sørget for at vi de siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Drammen, Bergen, Trondheim og Stavanger.Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 30 land.

Sopra Steria er et av landets ledende konsulentselskaper, og har de siste årene vokst kraftig i takt med digitaliseringen av Norge. Nå trenger vi en dyktig historieforteller og innholdsprodusent som vil være med å styrke vår posisjon i markedet.

Hvem er så du?

Det aller, aller viktigste om du skal jobbe med kommunikasjon hos oss er ønsket om å gjøre en forskjell i det du jobber med. Du har et indre driv som gjør at du tar utfordringer på strak arm, og får ting til å skje. Det gjør du gjennom å dele vår kunnskap internt og eksternt, og ha evnen til å posisjonere oss i markedet gjennom strategisk innholdsarbeid og historiefortelling. Det forutsetter at du er en dyktig skribent og innholdsprodusent med inngående kjennskap til de ulike journalistiske sjangrene. I tillegg så er det en klar styrke om du har erfaring fra og interesse for lyd, bilde og videoproduksjon.

Du har mest sannsynlig høyere utdannelse, med erfaring som journalist eller fra innholdsproduksjon i byrå eller i en virksomhet. Ideelt sett har du minimum tre års erfaring i arbeidslivet. Har du en annen relevant bakgrunn? Utfordre oss gjerne!

Typiske arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte, men i hovedsak vil du jobbe med kommunikasjon ut i markedet. Det vil si å bistå med å utarbeide selskapets tankelederskap gjennom presseinnsalg, nyheter og innhold for egne, fortjente og betalte kanaler. Praktisk sett betyr det å:

  • Utarbeide kronikker og debattinnlegg for å posisjonere selskapet
  • Jobbe med faginnhold og blogger
  • Produsere gode nyhetssaker
  • Skape innhold til sosiale medier
  • Arbeide med foto-, video- og lydproduksjon
  • Rådgi og støtte organisasjonen i innholdsproduksjon
  • Utarbeide innhold til generell markedsføring og eventer

Du bør ha god samfunnsforståelse, og vil kunne bidra med å løfte oss som en enda tydeligere samfunnsaktør i markedet. Du bør også ha interesse for, og gjerne erfaring fra, forretnings-, teknologi- og bærekraftskommunikasjon.

Nøkkelegenskaper hos deg

  • Positiv lagspiller med et sterkt indre driv
  • Journalistisk teft, med svært gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
  • Evne til å inspirere og hjelpe andre til å skrive bedre
  • Kunnskap om og erfaring fra digitale kanaler, video, lyd og foto
  • Trives i et dynamisk miljø med høyt tempo

Hva tilbyr vi deg?

Først og fremst får du jobbe med en livlig markeds- og kommunikasjonsavdeling med godt humør, masse stå-på-vilje og kreative påfunn. Vi har det skikkelig gøy på jobb, og vi håper du har lyst til å bli en del av gjengen!

I tillegg så jobber vi med kommunikasjon rundt teknologi og innovasjon i et av Norges fremste kompetansemiljøer, som er utrolig givende, spennende og lærerikt. Dette er en stilling der du aldri vil slutte å utvikle deg. Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn til at vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad. Når man aldri kjeder seg på jobb og gleder seg til å møte kollegene sine hver dag, er det lett å bli glad i arbeidsplassen sin!

I tillegg har vi Oslos råeste utsikt fra kontorpulten, ettersom vi sitter plassert helt på toppen av Posthuset, rett over Oslo S. Lunchen inntas på vår luftige takterrasse med utsikt over Operaen. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til (blant annet) bedriftshytter, bidrag til treningssenter og ikke minst en ekstra ferieuke, som gir til sammen seks uker ferie i året.

Vi håper dette har overtalt deg til å søke stillingen! Send søknad og CV på norsk innen 11. mars 2022 ved å klikke på «send søknad»-linken.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon

Stillingen rapporterer til kommunikasjonsdirektør.

SØK HER

Powered by Labrador CMS