HER ER GJENGEN SOM LAGER FANAPOSTEN: Fra venstre: Trond Ole Husebø, Åse Midtun Olsen, Ståle Melhus, Karianne Larsen Wallestad, Terje Bringsvor Nilsen, Kent Roar Nybø.
HER ER GJENGEN SOM LAGER FANAPOSTEN: Fra venstre: Trond Ole Husebø, Åse Midtun Olsen, Ståle Melhus, Karianne Larsen Wallestad, Terje Bringsvor Nilsen, Kent Roar Nybø. (FOTO: Sigve Solberg, Fanaposten)

Onde tunge hevder det er bare søppel i avisene. I dagens Fanaposten er det faktisk det!

Viet hele avisa til å skrive om «bosset» i byen.

Fredagens Fanaposten er «ikke som andre»:

- Alt fra den minste notis til den største reportasje har en ting til felles: Alt sammen handler om boss, skriver avisa på Fanaposten.no.

- Vi opplever at mange av tipsene vi får inn handler om nettopp boss, og da gjerne relatert til forsøpling i nærmiljøet. I dag tar vi leserne på ordet og følger opp disse tipsene og skriver om boss fra a til å, sier redaktør Ståle Melhus til egen avis.

fanaposten

Og det manglet ikke på stoff, sier Melhus:

- Da vi satte oss ned og planla avisen så vi at det var nesten uendelig med saker å skrive om temaet. Boss opptar alle, tipsene renner inn, og store nyhetssaker er relatert til bosshåndtering i Bergen og Fana. Selv i kultur- og sportsseksjonen var det uproblematisk å finne vinklinger om boss, sier han.

Til toppen