Redaksjonen og markedsavdelingen i Opdalingen bestemte seg for å ta det digitale skrittet fullt ut og gjorde leserne for alvor oppmerksom på hva som er på gang.
Redaksjonen og markedsavdelingen i Opdalingen bestemte seg for å ta det digitale skrittet fullt ut og gjorde leserne for alvor oppmerksom på hva som er på gang. (Foto: Opdalingen)

Opdalingen med uvanlig stunt på papir - halve avisa kom ut med blanke sider

Skulle vi først gå over på Pluss, så skulle vi gjøre det 100 prosent, opplyser avisa.

Avisa Opdalingen kommer ut to ganger i uka i kommunene Oppdal og Rennebu.

Denne uka gikk de over på betalingsløsning på nett (pluss) og sendte like godt ut papiravisa med blanke sider:

Budskapet var enkelt – vil du lese artiklene må du logge på og lese dem på nett, opplyser Opdalingen i en pressemelding.

– Vi ser på Pluss og betaling for redaksjonelt innhold som noe positivt for både avisen og for våre abonnenter. Våre trofaste abonnenter har alt for lenge betalt for at andre har lest nettavisa gratis, opplyser redaktør Tore Aasheim.

Bilde av avisa som viser at man ikke får hele før man logger inn, som en del av Opdalingens stunt.
Bilde av avisa som viser at man ikke får hele før man logger inn, som en del av Opdalingens stunt.

 – Vi går over på en komplettløsning slik at vi inkluderer e-avis, nettavis, papiravis, vårt eget fordelskort og familiedeling i et felles abonnement. Vi tror på enkle løsninger og innfører også mulighet for «Netflix-betaling» for abonnentene slik at de slipper å få en stor faktura i året.

Avisa har også nylig varslet at de dropper lørdagsavisa på grunn av utfordringene med Kvikkas. Nå skal Opdalingen komme ut på fredager i stedet for.

Opdalingen er en del av Adresseavisen-Gruppen og Polaris Media og er i sterk konkurranse med avisa Opp, som kommer ut i samme kommune.

Til toppen