Over 1000 musikalske bidrag er lastet opp på www.thestream.no, og det er mulig å melde seg på helt frem til 1. mai! Tarjei Strøm er programleder for TV 2s nye musikk-konkurranse som kommer på skjermen til høsten. Cato Sundberg fra Donkeyboy, Marion Ravn og Espen Lind skal være artistutviklere for henholdsvis Warner Music, Sony Music og Universal Music.
Over 1000 musikalske bidrag er lastet opp på www.thestream.no, og det er mulig å melde seg på helt frem til 1. mai! Tarjei Strøm er programleder for TV 2s nye musikk-konkurranse som kommer på skjermen til høsten. Cato Sundberg fra Donkeyboy, Marion Ravn og Espen Lind skal være artistutviklere for henholdsvis Warner Music, Sony Music og Universal Music. (Foto: TV 2)

Over tusen bidrag er lastet opp til TV 2s nye musikkshow «The Stream»

Nytt konkurranseformat slår an blant publikum.

Oslo (NTB): Hittil er over tusen musikalske bidrag til TV 2s nye musikkonkurranse «The Stream» lastet opp.

Og fremdeles er det en drøy måned igjen: Fristen for å laste opp bidrag så vel som for å strømme sine favoritter går helt til 1. mai.

Da går de 100 mest strømmede artistene videre til en såkalt showcase for plateselskapene, der Espen Lind, Marion Ravn, ogg Cato Sundberg fra Donkeyboy, skal velge tre artister hver på vegne av sine respektive selskap.

– Det er utrolig moro at vi har klart å passere det magiske 1000-tallet bare en drøy måned etter lanseringen av en helt ny og ukjent musikk-konkurranse, sier programleder Tarje Strøm, som tror mange opplever at «The Stream» ligger svært nært dagens musikalske virkelighet.

TV 2 samarbeider med plateselskapene Universal, Sony og Warner samt Spotify om programkonseptet, som produseres av Monster Format.

Til toppen