Øystein Hjelle Bondhus - her kledd i fargene til Surnadal IL, klubben har nå forlater til fordel for journalistikken.
Øystein Hjelle Bondhus - her kledd i fargene til Surnadal IL, klubben har nå forlater til fordel for journalistikken. (Foto: Nathan W. Lediard/Lediard Foto)

FOLK

Øystein Hjelle Bondhus forlater jobben i det lokale idrettslaget. Blir ny redaktør i Trollheimsporten

- Trollheimsporten fremstår som et ambisiøst og velfungerende kollektiv, og jeg følte ikke jeg kunne la muligheten til å bli en del av det gå fra meg, sier den påtroppende redaktøren.

De siste årene har har Øystein Hjelle Bondhus vært daglig leder i Surnadal idrettslag. Nå har han takket ja til jobben som redaktør i Trollheimsporten, en nettavis som dekker Rindal og Surnadal. 

Hjelle Bondhus har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo, og har blant annet jobbet som frilansjournalist tidligere. 

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til journalistikken, som er et fagfelt jeg hele tiden har vært veldig interessert i og opptatt av. Innenfor journalistikken har lokaljournalistikk alltid appellert mest til meg. Jeg gleder meg derfor veldig til å kombinere det å bidra i to små, men levende lokalsamfunn, med det å jobbe som redaktør og journalist, sier han. 

Han gleder seg til å være med og videreutvikle Trollheimsporten videre, og forteller at han ønsker å jobbe med å videreutvikle portalen.

- Som en nettportal uten pluss-saker, har vi glimrende forutsetninger for å være lesernes raskeste og beste kilde til informasjon om det som skjer i lokalsamfunnene våre, sier Hjelle Bondhus til Medier24. 

Han understreker at han har hatt fine år i idrettslaget, men at dette var en mulighet han ikke kunne la gå fra seg. 

- Det å være med på å videreutvikle en nettportal som dette er en utrolig spennende utfordring. Jeg må understreke at jeg har hatt fem veldig fine år i Surnadal Idrettslag, men likevel er det journalist jeg til syvende og sist ser på meg selv som. Trollheimsporten fremstår som et ambisiøst og velfungerende kollektiv, og jeg følte ikke jeg kunne la muligheten til å bli en del av det gå fra meg, sier Hjelle Bondhus. 

Han begynner i den nye jobben 1. desember. 

Til toppen