Øystein Larbøl, ny sjef for MKTG.
Øystein Larbøl, ny sjef for MKTG.

FOLK

Øystein Larbøl blir ny leder for Dentsu-byrået MKTG

Overtar roret etter Richard Öström.

Øystein Larbøl overtar som byråleder i MKTG, melder Dentsu Aegis.  

- MKTG (tidligere PSLive) har skapt seg et solid fotfeste siden selskapet ble etablert i Norge i 2015. MKTG Norge er en del av MKTG Inc som har 30 kontorer i 17 land, og er med det en av de tyngste globale aktørene innenfor opplevelsesbasert markedsføring, skriver byråkonsernet om selskapet. 

Richard Öström har etter drøye to år som byråleder valgt å takke ja til en ny stilling utenfor konsernet.

- Jeg fikk et tilbud jeg rett og slett ikke kunne takke nei til. Etter å ha vært med å bygge MKTG opp fra starten i Norge blir det selvsagt litt vemodig å forlate selskapet som hadde et veldig godt 2016, og med en enda bedre inngang i 2017, sier han. 

Øystein Larbøl ble ansatt i januar i fjor med ansvar for å bygge og videreutvikle byråets kundeportefølje, tjenestespekter og leveranseevne mot en stadig voksende kundemasse og tar nå over som leder for MKTG i Norge.

-Jeg mener vi har et stort potensial for videre utvikling innen opplevelsesbasert markedsføring sier Øystein Larbøl.

- Med vår kreative kraft, digitale kompetanse og solide gjennomføringsevne er vi godt rustet til å ta fatt på de utfordringene en stadig mer krevende mediehverdag bringer. Gjennom Dentsu Aegis-systemet og våre søsterbyråer har vi direkte tilgang til landets kanskje største digital- og innsiktsmiljøer. Dette gir oss et konkurransefortrinn få har. 

Til toppen