Øyvind Bladt Hagen går fra konsern til mediehus: Blir regiondirektør i Amedia Buskerud 
(Bilde: Amedia)

FOLK

Øyvind Bladt Hagen går fra konsern til mediehus: Blir regiondirektør i Amedia Buskerud 

Ansatt som ny regiondirektør i region Buskerud / administrerende direktør i Drammens Tidende.

Det opplyser Amedia i en melding fredag.

Øyvind Bladt Hagen kommer fra stillingen som kundedirektør i Amedias nasjonale salgsavdeling, der han har hatt ulike lederroller i mange år. Tidligere har han også blant annet jobbet som administrerende direktør i Ringerikes Blad.

- Øyvind Bladt Hagen har solid og relevant erfaring fra mediebransjen og som leder, og har oppnådd gode resultater i de jobbene har hatt. Jeg er svært glad for å få Øyvind inn som toppleder i en stor og viktig region som Buskerud.,  sier styreleder i Drammens Tidende og konserndirektør Mari Velsand i meldingen.

 - Amedia har mange dyktige ledere, og det er også positivt at vi har mobilitet mellom sentrale avdelinger og mediehus - begge veier, sier Velsand.

Hønefossing tar over Buskerud

Øyvind Bladt Hagen er fra og er bosatt i Hønefoss, og kjenner regionen han får ansvar for godt.

Han etterfølger Victoria C. Schultz, som tidligere i år gikk over i ny stilling i Amedia, som konserndirektør for salg og marked.

- Jeg har hatt seks fantastiske år i nasjonalt salg, sammen med kompetente og flotte kolleger, og  kommer til å savne energien og det gode miljøet der, sier Øyvind Bladt Hagen.

- Så er det slik at lysten til å komme tilbake til et mediehus har vært der hele tiden. Når muligheten nå kom og det i tillegg er i hjemfylket mitt, var dette en utfordring jeg ikke kunne la gå fra meg.

Han tiltrer stillingen i Buskerud i midten av oktober..  

Til toppen