Pål Korneliussen gir seg som sjefredaktør og direktør for IntraFish Media og Fiskeribladet.
Pål Korneliussen gir seg som sjefredaktør og direktør for IntraFish Media og Fiskeribladet.

FOLK

Pål Korneliussen (53) går av som publisher i IntraFish og Fiskeribladet. Gir seg etter 18 år med sjømat­journalistikk

- Jeg ble 53 år denne måneden, så jeg har rundt 15 års arbeid igjen i meg. Og jeg vil gjerne ha minst en god runde før jeg kaller det en dag, sier Korneliussen.

Pål Korneliussen (53) går av som publisher - ansvarlig redaktør og administrerende direktør - i IntraFish Media og Fiskeribladet. Det melder fiskeribladet.no tirsdag.

Mediehusene er en del av NHST Media Group, som også eier blant annet Dagens Næringsliv. 

Korneliussen har jobbet 18 år i IntraFish, og for sju år siden ble han også sjef for Fiskeribladet. Nå har han funnet ut at det er på tide å gjøre noe nytt, når han har jobbet ut oppsigelsestiden på seks måneder: 

- Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror at diskusjonen etter Gunnar Bjørkavågs avgang utløste noe i tankene mine. Han hadde tjent NHST Media Group 18 år, han er i 50-årene. Kanskje var det på tide for meg også, sier Korneliussen og legger til:

- Jeg ble 53 denne måneden, så jeg har rundt 15 års arbeid igjen i meg. Hvis jeg skal lære noe nytt, må jeg begynne snart. Jeg vil gjerne ha minst en god runde før jeg kaller det en dag, sier han.

Han understreker at valget er tatt helt selv, men at det samtidig er veldig emosjonelt - ettersom IntraFish og Fiskeribladet har vært en stor del av livet i mange år. 

Til toppen