FOLK

Pål Listuens nye analyse­selskap vokser fra to til tre: Ansetter Karoline Lie Wee (25)

Blir prosjektleder i Polling & Statistics.

 

Det knapt to år unge markedsanalysebyrået Polling & Statistics AS ansetter Karoline Lie Wee som prosjektleder. Byrået går fra to til tre medarbeidere, og øker dermed staben med 50 prosent. 

Ansettelsen kommer som følge av økt oppdragsmengde og positiv utvikling, melder daglig leder Pål Listuen: 

- Vi har sett at våre produkter og tjenester har vært etterspurt i markedet, og spesielt innen kundepaneler. Her finner vi kunder som Storebrand, Circle K, Mills og NHO. De har alle etablert egne paneler til interne analyseformål. Her ser vi fortsatt stor vekt og økt etterspørsel, sier han. 

Listuen var blant annet leder for Ipsos før han i 2016 startet eget selskap, med ambisjon om å hjelpe store og små kunder «å forstå verden rundt seg». Med ansettelsen av Lie Wie styrker selskapet seg på organisering og planlegging.

- Charlotte Hartberg og jeg har lang erfaring innenfor trend- og markedsanalyse. På meningsmålinger og forbrukerinnsikt trenger vi flere «hender», og vi er utrolige glade for at vi har funnet Karoline, sier byrålederen. 

25-åringen kommer fra Emergence School of Leadership, og fullfører i disse dager sin eksamen i prosjekt- og prosessledelse. Sørlendingen får stilling som prosjektleder, og Listuen mener nyansettelsen lover godt for både kundene og selskapet framover.

Til toppen