FOLK

Per Aadland (47) fra konstituert til fast: Ansatt som teknologidirektør i TV 2

- Gleder meg veldig til å videreutvikle TV 2, sier han.

Per Aadland fortsetter som teknologidirektør.
Per Aadland fortsetter som teknologidirektør. Foto: TV 2

Etter å ha vært konstituert i stillingen siden desember, er nå Per Aadland ansatt for å lede TV 2s teknologiavdeling. Han etterfølger Håvard Myklebust, som forlot jobben tidligere i år. 

Det skriver mediehuset i en melding mandag. 

- Per Aadland har 12 års erfaring fra ulike roller i TV 2s teknologiavdeling. Han bor i Bergen, er utdannet siviløkonom fra NHH og har lang erfaring fra IT-bransjen. Aadland har jobbet i TV 2 siden 2005, heter det. 

Aadland skal lede teknologiavdelingen og får ansvar for både utvikling og løpende drift av TV 2s kanaler og digitale tjenester. Han tiltrer stillingen umiddelbart.

– Per har vært en svært viktig ressursperson i teknologiavdelingen gjennom mange år og har god forståelse for hvordan teknologi spiller sammen med våre redaksjonelle og kommersielle produkter. Med Per har vi fått en leder som er klar og tydelig med god gjennomføringsevne og som samtidig har evnen til å lytte og spille sine kolleger gode, sier Kjetil Nilsen, direktør for betal-TV og teknologi. 

– Jeg er glad for å få denne tilliten og gleder meg veldig til arbeidet med å videreutvikle TV 2 som et topp moderne mediehus. Teknologiavdelingen jobber for tiden på spreng med å etablere ny infrastruktur og tilrettelegge for flytting til fantastiske nye bygg både i Bergen og Oslo, sier Aadland selv

- I tillegg skal TV 2 som kjent satse stort på videreutvikling av TV 2 Sumo. Det er også mange spennende nye teknologimuligheter i samspill med TV 2s datterselskaper og med andre aktører i medieklyngen i MCB. Alt dette gjør at jeg vurderer denne stillingen som en av de mest spennende lederstillingene i Bergen. 

Til toppen