Per Engh Halvorsen.
Per Engh Halvorsen. (Foto: Ahead Group)

Per Engh Halvorsen gir seg som toppsjef i Aller-eide Ahead Group Norway

Selskapets finansdirektør Henrik Hellenes er konstituert som ny leder.

Aller Media skriver tirsdag i en pressemelding at Per Engh Halvorsen gir seg som administrerende direktør i Aller Media-eide Ahead Group Norway, og at deres finansdirektør Henrik Hellenes er konstituert som ny leder.

- Opprinnelig var avtalen at jeg skulle sitte som adm.dir. i ett år til, men jeg mener det er riktig å gå av nå etter å ha avsluttet en betydelig restrukturering av porteføljen. Vi har en portefølje det er grunn til å være stolt av og som er godt rigget til å ta enda sterkere posisjoner i sine segmenter, sier Engh Halvorsen i pressemeldingen.

Ahead Group har i dag rundt 150 medarbeidere og tilby tjenester innen personalisert markedsføring, performance, innholdsmarkedsføring og opplevd kommunikasjon.

– Per har arbeidet i konsernet i 11 år og har vært sentral i oppbyggingen av Ahead Group; først som leder i Redink og de to siste årene som adm.dir. for Ahead. Vi er takknemlige for den innsatsen han har lagt ned og hans bidrag til å utvikle og restrukturere selskapet. Jeg er trygg på at selskapet fremover er i gode hender hos Henrik og den øvrige ledelsen i selskapet, som vil sikre kontinuitet og lønnsom drift, sier konsernsjef i Aller Media, Dag Sørsdahl.

Henrik Hellenes har tidligere jobbet innen finans, før han kom til Aller-konsernet. Han var direktør for strategi og forretningsutvikling i mediedivisjonen før han ble ansatt som CFO i Ahead Group.

– Jeg er veldig motivert til å fortsette utviklingen av Ahead Group. Selskapene er unikt posisjonert til å skape fantastiske resultater for kundene våre, vi har en kompetansebredde få kan matche og noen av bransjens flinkeste fagfolk. Per og jeg har hatt et flott samarbeid, han er en nestor innen kommunikasjonsfaget og jeg håper vi også kan samarbeide i tiden fremover, sier Henrik Hellenes.

Ahead Group innebærer en rekke kreative byråer i Norden.

Til toppen