Konsernsjef Per Axel Koch og CFO Per Olav Monseth i Polaris Media fredag 15. februar på Aker Brygge.
Konsernsjef Per Axel Koch og CFO Per Olav Monseth i Polaris Media fredag 15. februar på Aker Brygge. (Foto: Erik Waatland)

FOLK

Per Olav Monseth slutter i Polaris Media

Begynner som daglig leder i investeringsselskapet Salvesen og Thams Invest.

Per Olav Monseth er i dag økonomidirektør og leder for prosjekt- og forretningsutvikling i Polaris Media. Nå har han derimot bestemt seg for tre til side, opplyser mediekonsernet i en melding.

Monseth har vært i konsernledelsen i Polaris Media siden 2009, like etter at selskapet ble etablert i oktober 2008.

Nå begynner han som daglig leder / CEO i investeringsselskapet Salvesen og Thams Invest.

- Jeg har hatt 10 flotte år i Polaris Media og synes det blir vemodig å forlate kollegaer og mediebransjen. I min periode som CFO i Polaris Media har vi vært igjennom mange krevende og spennende utfordringer, men Polaris Media og mediehusene er viktigere og står sterkere enn noen gang. Jeg er samtidig svært glad for og motivert av muligheten for å få være med å bygge et sterkt investerings- og eiermiljø i Salvesen & Thams, sier Per Olav Monseth i en børsmelding.

- Per Olav Monseth har gjort en meget god jobb som CFO og leder for prosjekt- og forretningsutvikling, og vært viktig for at Polaris Media har blitt et ledende mediehuskonsern i Norge og Sverige. Vi ønsker Per Olav lykke til som daglig leder/CEO i Salvesen og Thams Invest sier konsernsjef Per Axel Koch.

Per Olav Monseth vil fortsette som CFO i Polaris Media til 1. oktober. Polaris Media vil i august starte prosessen for å finne Monseths etterfølger.

Til toppen