Åsted Norge

Kristin Fagerheim Hammervik er ny ekspert i «Åsted Norge»

Den mangeårige advokaten går inn som ekspert sammen med Jørn Lier Horst og Rune Utne Reitan.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Åsted Norge går nå inn i sesong 13 på TV 2. Hver uke følger rundt en halv million seere Jens Christian Nørve og ekspertpanelet.

I årets sesong er advokat Kristin Fagerheim Hammervik ny ekspert sammen med tidligere etterforskningsleder Jørn Lier Horst og politioverbetjent Rune Utne Reitan fra Kripos.

– Det er kjempeartig å bli spurt, litt skummelt og kolossalt motiverende. Både for meg personlig, men også for meg i mitt daglige virke, sier Kristin Fagerheim Hammervik.

Hammervik har praktisert som advokat i snart 27 år i både Oslo og Bodø.

Siden sesong 1 av «Åsted Norge» i januar 2016 har over 120 personer blitt identifisert etter å ha vært etterlyst i programmet. De aller fleste er tatt etter å ha blitt gjenkjent av seere. I fjor løste redaksjonen også to forsvinningsmysterier.

– Jeg mener jeg har både erfaring og kunnskap som kan komme godt med som ekspert i «Åsted Norge». Panelet består jo for øvrig av svært kompetente mennesker, og jeg tenker at vi vil utfylle hverandre på en god måte, sier Hammervik.

– Vi ser frem til en ny sesong av «Åsted Norge», programmet som gjør Norge tryggere. Vi takker forsvarsadvokat John Christian Elden og tidligere politileder Hanne Kristin Rhode for en formidabel innsats gjennom 12 sesonger. De har vært viktige bidragsytere til at programmet er blitt den suksessen det er blitt, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Powered by Labrador CMS