Vegar Angelo, Hanne E. Lohne, Petter Skippervold og Glenn Myklebust.
Vegar Angelo, Hanne E. Lohne, Petter Skippervold og Glenn Myklebust. (Foto: GroupM )

FOLK

Petter Skippervold rykker opp i medie­byrået Mindshare

Hanne Eilen Lohne og Vegar Angelo får også nye lederstillinger i byrået, mens Glenn Myklebust blir leder for innovasjon og forretningsutvikling i GroupM, skriver de i en pressemelding.

Mindshare har funnet sin nye administrerende direktør fra egne rekker og det er Petter Skippervold som trakk det lengste strået i denne omgang, skriver GroupM i en pressemelding. 

Samtidig har de ifølge meldingen lagt ny lederkabal: Hanne Eilen Lohne rykker opp som ny kundedirektør i byrået, Vegar Angelo blir strategi- og fagansvarlig og byråleder i Mindshare. 

Glenn Myklebust går inn i en nyopprettet rolle som leder for innovasjon og forretningsutvikling i GroupM. 

– Det at vi kan rekruttere innenfra er et bevis på at vi både har dyktige ansatte og at vi som gruppe kan gi våre ansatte spennende karrieremuligheter, sier leder for GroupM i Norge Martin Bentzen i en pressemelding. 

 

– Verdifull

Den nordiske sjefen i GroupM er glad for å ha fått på plass nye ledere og spesielt glad for at Myklebust har takket ja til jobben som leder for innovasjon og forretningsutvikling i GroupM. 

– Glenn har vært en verdifull og høyt respektert leder i Mindshare nettverket. Hans bakgrunn fra konsulentbransje har gitt stor inspirasjon og dessuten bidraget til at utvikle byråets posisjon innen for strategisk og digital rådgivning. Det er naturlig, at han nu skal være med til at styrke hele gruppen i Norge, sier den nordisk sjefen for Mindshare, Martin Ove Rasmussen i meldingen og legger til:

– Jeg er samtidig glad for at se både Hanne og Vegar, som er to graduates fra vårt internasjonale lederprogram MOMENTUM, utvikle deres karrierer i Mindshare. De bliver en sterk støtte til Petter, som på kort tid har vist sig som en naturlig etterfølger som Managing Director for Mindshare i Norge, sier Rasmussen i meldingen. 

Til toppen