Antatt kidnappede Anne-Elisabeth Hagen. Til høyre en Dagens Næringsliv-artikkel om Hagens ektemann, Tom Hagen, fra juli 2018. Artikkelen omtalte forretningsmannen økonomi.

Politiet lette etter kidnappere blant lesere av denne DN-saken: Fikk utlevert data fra avisen

En Dagens Næringsliv-artikkel fra juli 2018 som omtalte den forsvunne Anne-Elisabeth Hagens ektemann, Tom Hagen, sine inntekter har vekket politiets interesse.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Siden 31. oktober 2018 har Anne-Elisabeth Hagen vært forsvunnet fra sin bolig i Lørenskog.

I jakten på gjerningsmennene i den mulige kidnappingssaken har politiet gått til skrittet å be om å få utlevert datamateriale fra Dagens Næringsliv.

Torsdag ettermiddag skriver Aftenposten at Dagens Næringsliv-redaktør Amund Djuve fikk tilsendt en rettslig kjennelse med krav om å gi fra seg data som kunne bidra til å identifisere personer som hadde lest en DN-artikkel fra juli 2018.

Sjefredaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve.

Artikkelen fra 27. juli i fjor skriver at «strømsalg og eiendomsinvesteringer har gitt Tom Hagen (68) én milliard på 11 år.»

– Jeg vurderte om det var riktig å gi ut informasjonen retten påla meg. Denne saken reiser ikke presseetiske spørsmål, men dreier seg om lesernes rettigheter, sier sjefredaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve, til Aftenposten.

Powered by Labrador CMS