PR-operatørene forsterker laget med Steinar Daltveit, Marie Berge og Troels Mathisen
PR-operatørene forsterker laget med Steinar Daltveit, Marie Berge og Troels Mathisen (Bilde: PR-operatørene)

FOLK

PR-operatørene styrker seg på tekst og markeds­kommunikasjon: Ansetter Marie Berge, Troels Mathisen og Steinar Daltveit

PR-operatørene vokser og styrker nå laget med en prosjektleder, en rådgiver og en tekstforfatter.

Bakgrunnen for satsingen er at byrået har fått flere nye kunder samtidig som eksisterende kunder øker oppdragsmengden, opplyser PR-operatørene i en melding.

Byrået henter inn Marie Berge som prosjektleder. Hun har tidligere vært prosjektleder i Mediaplanet, der hun jobbet med innholdsmarkedsføring for bedriftsmarkedet.

 – Jeg gleder meg til å jobbe med rendyrket kommunikasjon og mediehåndtering. Det blir motiverende å være med helt fra utformingen av en strategi til implementasjon av en idé, sier Berge i meldinga.

I tillegg har hun erfaring fra markedsavdelingen i Morgenbladet, og hun har master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

 

Journalistisk kompetanse

Troels Mathisen blir en av PR-operatørenes nye rådgivere og er foreløpig tilknyttet byrået på prosjektbasis.

Før jobbet han som informasjonssjef i Stiftelsen Organdonasjon, og han har også vært journalist og foredragsholder. Troels’ bakgrunn er bachelor i kommunikasjonspsykologi og medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

PR-operatørene får også en ny tekstforfatter, Steinar Daltveit. Han er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU og har erfaring med både journalistikk og markedsføring.

Samtidig som PR-operatørenes nye forsterkninger bringer med seg journalistisk kompetanse, har alle tre kunnskap og erfaring innen markedskommunikasjon, skriver PR-operatørene i meldinga.

 – Marie, Troels og Steinar tenker redaksjonelt samtidig som de forstår det kommersielle aspektet. Jeg gleder meg til å se dem bistå kundene våre med nye impulser og energi, sier byråleder Petter Thorendahl.

Til toppen