Programleder Jørn Kaarstad i NRK P3 og P13.
Programleder Jørn Kaarstad i NRK P3 og P13. (Foto: Kristoffer Løkke-Sørensen/NRK P3)

FOLK

Programleder Jørn Kaarstad går fra NRK P3 til Radio Rock

Radioprofilen som skulle satse heltid på bandet blir nå også å høre i Radio Rock.

Radioprofil Jørn Kaarstad slutter nylig med programmet «Jørn» på NRK P3 og NRK P13 for å satse på bandet sitt Bokassa. Nå blir det også kjent at han får sitt eget rockeprogram på Radio Rock.

– Hele min P3-karriere har jeg alltid sneket inn rockelåter, men gjort det litt i skjul. Det blir herlig etter snart 15 år i radio og faktisk få sende musikken jeg virkelig elsker, som Guns N’ Roses og Bad Religion, også få plukke band jeg tror lytterne hadde digga. Nå blir det jo helt rått og få gjøre som jeg vil, sier han i en melding.

Jørn Kaarstad kan skilte med å ha vunnet «Årets Musikkradio» under radiobransjens prisutdeling; Prix Radio, hele fire ganger. I tillegg skjøt band-karrieren fart etter at Bokassa varmet opp for Metallica på deres Europaturné i fjor sommer. Nå blir det turné med Bokassa i helgene, og sending på Radio Rock på hverdagene, skriver Bauer i meldinga.

– Det er få radiofolk i Norge som matcher konseptet til Radio Rock på samme måte som Jørn. Vi er stolte av å få han til oss, og jeg gleder meg til å jobbe med han igjen, sier programsjef Stian Eliassen i meldinga.

Første sending av «Jørn» på Radio Rock er mandag 2.mars.

Til toppen