FOLK

Radioveteran Stein Johnsen blir programleder i Radio Rock

– Jeg gleder meg til å dele ekte rockeglede og lose lytteren gjennom liveopptakene fra konserter, også de som er litt utenfor Radio Rocks normale rotasjon.

Stein Johnsen, er kanskje mest kjent fra tiden i Radio 1 Oslo og P4 - og nå returnerer han til radio

Radioveteran Stein Johnsen blir programleder i Radio Rock. Foto: Beate Willumsen Foto: Beate Willumsen

På fredagskveldene frem til sommeren skal han boltre seg på Radio Rock i et nytt program.

Johnsen skal for det meste servere rock fra liveopptak. Hans store lidenskap er å gå på konserter, hvor han lader batteriene og får adrenalinpåfyll. Dette håper han å formidle ut til Radio Rocks lyttere. Men krasse kritikere har Johnsen fått nok av, opplyser kanalen i en melding.

– Jeg har egentlig gått og tenkt på dette i lang tid, og er så drittlei av kritikere som disser band, og går på konserter bare for å finne noe å trekke de på. For min del handler det heller om å fokusere på det positive enn å slakte, sier han i meldinga.

Stein Johnsen startet sin radiokarriere i 1986 hos Radio 1 Oslo. Som den eneste rockeinteresserte i en popkanal, snek han inn rockelåter så ofte han klarte. Han har siden jobbet i P4, vært programleder på TVNorge og TV 2 - og vært produsent for flere produksjoner.

I dag driver han sitt eget TV-produksjonsselskap - doGtv  - som blant annet produserer Sinnasnekker'n og Allsang på Grensen. Nå ser han fram til å sette seg bak mikrofonen på Radio Rock:

– Jeg gleder meg til å dele ekte rockeglede og lose lytteren gjennom liveopptakene fra konserter, også de som er litt utenfor Radio Rocks normale rotasjon.

Første sending av «Radio Rock Live» med Stein Johnsen er 6.mars på Radio Rock
Programmet høres hver fredag fra kl. 18.00 - 22.00

Til toppen