Selstø kommer fra Sandnes, og har de siste årene jobbet som journalist og frontsjef hos blant andre Aftenposten og Stavanger Aftenblad. Med

Ragnhild Sofie Selstø (29) forlater Stavanger Aftenblad - blir kommunikasjons­sjef

Ocean Aquafarms i Stavanger henter Selstø inn som ny kommunikasjonssjef. – Utrolig spennende, sier hun.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ragnhild Sofie Selstø (29) forlater Stavanger Aftenblad og blir kommunikasjonssjef hos Ocean Aquafarms i Stavanger.

– Det er utrolig spennende å få bli med på det store fiskeeventyret. Dette er en bransje jeg har fulgt utviklingen til som journalist, og jeg ser frem til å følge veien videre fra innsiden, sier Selstø i en pressemelding. 

Selstø har en mastergrad i Kinesisk politikk og samfunn fra Universitetet i Oslo og Zhejiang Universitetet i Kina. Hun har de siste årene jobbet som journalist og frontsjef i Stavanger Aftenblad og Aftenposten. 

Hos Ocean Aquafarms, som jobber opp mot lakseindustrien, skal Selstø blant annet jobbe med både ekstern og intern kommunikasjon. 

– Selskapet er inne i en spennende tid med flere store prosjekter på gang.  Her trenger vi ny kompetanse, og med Ragnhild sin mediebakgrunn sammen med hennes Kina-kompetanse fyller hun flere roller hos oss.  Våre nye prosjekter er alle knyttet opp mot Kina, sier styreleder i Ocean Aquafarms, Heidi Baugstø, i en melding. 

Selstø har allerede startet i stillingen. 

Powered by Labrador CMS