Selstø kommer fra Sandnes, og har de siste årene jobbet som journalist og frontsjef hos blant andre Aftenposten og Stavanger Aftenblad. Med
Selstø kommer fra Sandnes, og har de siste årene jobbet som journalist og frontsjef hos blant andre Aftenposten og Stavanger Aftenblad. Med (Foto: Privat )

FOLK

Ragnhild Sofie Selstø (29) forlater Stavanger Aftenblad - blir kommunikasjons­sjef

Ocean Aquafarms i Stavanger henter Selstø inn som ny kommunikasjonssjef. – Utrolig spennende, sier hun.

Ragnhild Sofie Selstø (29) forlater Stavanger Aftenblad og blir kommunikasjonssjef hos Ocean Aquafarms i Stavanger.

– Det er utrolig spennende å få bli med på det store fiskeeventyret. Dette er en bransje jeg har fulgt utviklingen til som journalist, og jeg ser frem til å følge veien videre fra innsiden, sier Selstø i en pressemelding. 

Selstø har en mastergrad i Kinesisk politikk og samfunn fra Universitetet i Oslo og Zhejiang Universitetet i Kina. Hun har de siste årene jobbet som journalist og frontsjef i Stavanger Aftenblad og Aftenposten. 

Hos Ocean Aquafarms, som jobber opp mot lakseindustrien, skal Selstø blant annet jobbe med både ekstern og intern kommunikasjon. 

– Selskapet er inne i en spennende tid med flere store prosjekter på gang.  Her trenger vi ny kompetanse, og med Ragnhild sin mediebakgrunn sammen med hennes Kina-kompetanse fyller hun flere roller hos oss.  Våre nye prosjekter er alle knyttet opp mot Kina, sier styreleder i Ocean Aquafarms, Heidi Baugstø, i en melding. 

Selstø har allerede startet i stillingen. 

Til toppen