Joar Grindheim gir seg i Intrafish uten ny jobb å gå til.
Joar Grindheim gir seg i Intrafish uten ny jobb å gå til. (Foto: Ketil Svendsen)

FOLK

Redaktør Joar Grindheim gir seg i Intrafish

– Når den nye organisasjonen nå er på plass, føler jeg at min jobb her er fullført for denne gang, sier Grindheim i en pressemelding.

Etter 12 år i Intrafish.no, de siste årene som redaktør og ansvarlig redaktør, velger Joar Grindheim å søke nye utfordringer, skriver Intrafish-eier NHST i en pressemelding.

Han har ledet arbeidet med omorganiseringen av Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk, som er de tre NHST-publikasjonene som skriver om sjømat. 

Intrafish.no, Fiskeribladet og Tekfisk er fra januar 2020 organisert under felles ledelse, med tidligere Fiskeribladet-redaktør Øystein Hage som publisher og Camilla Aadland som nyhetsredaktør.

– Når den nye organisasjonen nå er på plass, føler jeg at min jobb her er fullført for denne gang og vil derfor søke nye utfordringer utenfor organisasjonen, sier Joar Grindheim i meldingen. 

Det er foreløpig ikke klart hva han skal gjøre når han er ferdig i Intrafish.

- Nå skal jeg først bidra til å sikre en god overgang til den nye organisasjonen. Deretter vil jeg bruke noe tid på å finne ut hvor ferden går videre og hva jeg skal jobbe med i fremtiden, sier Grindheim i meldingen. 

Administrerende direktør i NHST Global Publications, Trond Sundnes, takker Grindheim for innsatsen gjennom 12 år. 

– Grindheim har vært med på å bygge opp Intrafish.no til den ledende nyhetsaktøren innenfor den norske oppdrettsnæringen, og har det siste året gitt viktige bidrag i strategi- og organisasjonsarbeidet. Vi ønsker ham lykke til videre, sier han i meldingen.  

 Camilla Schutz ble nylig ansatt som leder  for kommersiell forretningsutvikling, og tiltrer 1. feburar.

Til toppen