AXEL ANDERSEN til ny jobb som digital markedsfører for reklamebyrået TIBE Drammen.
AXEL ANDERSEN til ny jobb som digital markedsfører for reklamebyrået TIBE Drammen.

Rett fra toppskole i London til fast byråjobb i Norge: Axel Andersen til TIBE Drammen

Ung digitalmarkedsfører med solid utdanning til voksende reklamebyrå.

Axel Andersen (25) kommer rett fra internasjonalt anerkjente Hult Business School i London til fast jobb i Drammen.

TIBE Drammen omtaler seg som et fullservicebyrå reklame- og kommunikasjonsbyrå, og melder nå om deres siste rekruttering: 1. september er Andersen i byrået for å jobbe som digital markedsføringsspesialist.

- Hos TIBE skal han jobbe med performance og digital synlighet. Axel innhar sertifisering for både Google AdWords og Google Analytics, og har i tillegg også bakgrunn som webdesigner og programmerer. Dette gjør ham til en svært allsidig og kunnskapsrik ressurs for TIBEs kunder, skriver byrået.

Andersen har studert markedsføring i London ved Hult International Business School, og gikk ut derfra våren 2016 med toppkarakter.

Under studiene startet han opp noe så uvanlig som et ideelt markedsføringsbyrå. Her samlet han engasjerte medstudenter og tilbød trengende bedrifter i London en hjelpende hånd med alt fra utvikling av nettsteder til synlighet i søkemotorer.

- Axel har et brennende engasjement for performancefaget, og vi gleder oss stort over å ha fått han med på laget, skriver hans nye arbeidsgiver.

Til toppen