RiksTV-sjef Christian Birkeland utvider i dag tilbudet til barn ved å lansere NRK Super som strømme-tjeneste.
RiksTV-sjef Christian Birkeland utvider i dag tilbudet til barn ved å lansere NRK Super som strømme-tjeneste.

RiksTV lanserer NRK Super på smart-TV

Knytter TV, nett og mobile enheter tettere sammen.

RiksTV lanserer nå NRK Super på strømme-TV, melder tv-selskapet i en pressemelding.

- Dette er første gang NRK Super tilbys på denne måten, direkte på strømme-TV via smartboksen. NRK Super er Norges desidert største barne-TV-kanal, skriver RiksTV.

87 prosent av alle norske barn mellom seks og 13 år ser TV hver dag. Kanalen er tilgjengelig for alle med smartboks koplet til internett. Nå kan barna se NRK Supers innhold når de selv ønsker det.

- NRK Super et godt etablert og kjent underholdningsunivers for barn, og vi er stolte av å kunne tilby tjenesten til alle med SMART-boks i bakkenettet. Dette gjelder også for de med SMART-boks som ikke er abonnenter hos oss, sier administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV i pressemeldingen. 

I tillegg til TV-kanal, er NRK Super et nettsted med blogger, nyheter, spill, radio og en arkivtjeneste for barn i alderen 2-12 år.

NRK Super inneholder egenprodusert materiale, men også norskprodusert innhold skapt fra andre produksjonsmiljøer enn NRK - samt utenlandske serier.

- Fra før har RiksTV et rikt og variert tilbud til barn. Ikke minst gjennom tjenesten som ble lansert i fjor – RiksTV Junior - og de andre kanalene som er spesialdesignet for barn. Vi ønsker å ha et bredt og rikholdig tilbud til barna, sier RiksTV-sjef Christian Birkeland.

Fra i dag kan man også surfe i RiksTVs filmtjeneste ved hjelp av iPaden. Man kan også starte filmer rett på TV-en etter å ha funnet den filmen man vil se på iPaden - nok et steg i samspillet mellom det digitale bakkenettet og internett.

Underholdningsportalen kommer også i en helt ny innpakning, melder RiksTV.

Til toppen