ROGER AARLI-GRØNDALEN, redaktør og direktør for Eidsvoll Ullensaker Blad.
ROGER AARLI-GRØNDALEN, redaktør og direktør for Eidsvoll Ullensaker Blad. (Arkivfoto: Gard L. Michalsen)

Roger Aarli-Grøndalen (45) blir ny redaktør i fagbladet Journalisten. Kommer fra jobben som redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad

Det melder fagbladet på sine nettsider.

Journalisten har stått uten fast redaktør etter at Martin Huseby Jensen sluttet i februar. Siden den gang har Glenn Slydal Johansen vært konstituert.

Nå har fagbladet fått på plass en ny redaktør, melder de på sine nettsider.

Det blir 45-åringen Roger Aarli-Grøndalen. Han har de siste seks årene jobbet som publisher i lokalavisa Eidsvoll Ullensaker Blad.

– Jeg ønsker å ha mer trykk på mediekritikken, ikke bare når det gjelder kommentarer og meningsbærende innhold, men også å lage journalistikk på dette. På samme måte som journalister ettergår politikere, skal vi ettergå det redaksjonelle arbeidet, forteller han til Journalisten.

Tidligere har han vært utviklingsredaktør i Egmont - og hatt redaktørroller i flere av Egmonts magasinredaksjoner, med særlig ansvar for digital utvikling, skriver fagbladet Journalisten på sine nettsider.

– Vi er svært fornøyd med få inn en erfaren og kunnskapsrik leder som Roger, og er trygge på at han vil ta redaksjonen i Journalisten videre i den positive utviklingen fagpublikasjonen er inne i, opplyser styreleder Katrine Strøm i Journalisten i en pressemelding.

Medier24 kommer tilbake med mer.

Til toppen