Høgskulestyret i Volda hadde styremøte torsdag, og både Audhild Gregoriusdotter Rotevatn og hennes rådgiver Geir Waage Aurdal (innfelt) var tilstede.

Rotevatn ble kastet på gangen under Volda-styremøte

Audhild Gregoriusdotter Rotevatn og hennes rådgiver fikk ikke være tilstede da omplasseringen av henne som dekan ved avdelingen for mediefag skulle diskuteres.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tidligere dekan ved avdeling for mediefag ved Høgskulen i Volda, Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, ble henvist til gangen da det nye høgskolestyret hadde sitt første møte torsdag, skriver Khrono.

Den mye omtalte omplasseringen av Rotevatn som dekan - samt konflikten ved avdelingen - var blant temaene på sakslisten, og hun hadde møtt opp sammen med sin rådgiver fra Samfunnsviterne, Geir Waage Aurdal, for å følge møtet. 

Rotevatn og rådgiveren satt på tilhørerbenken under den åpne delen av møtet, men da det skulle orienteres om omplasseringen ble alle tilhørerne kastet på gangen. 

Waage Aurdal bekrefter overfor Khrono at han og Rotevatn var på møtet, men at de ikke var kalt inn. Han sier også til nettavisen at de mener de hadde rett til å være der, med henvisning til universitets- og høyskolelovens §9-6 (6).

Odd Ragnar Hunnes, konstituert dekan ved Institutt for mediefag ved Høgskulen i Volda

Under den åpne delen av møtet innrømmet den konstituerte dekanen ved avdelingen for mediefag, Odd Ragnar Hunnes, at det fortsatt er konflikter ved avdelingen. 

– Det er ikke tvil om at det er en del uenighet, og også konflikter, sa han. 

Hunnes fortalte også at arbeidsgruppen som skal følge opp problemene ved avdelingen fortsatt ikke har hatt sin første møte.  

Se den åpne delen av styremøtet her:

Powered by Labrador CMS