Svein Ove Søreide slutter som eiendomssjef for Media City Bergen.

Samme dag som det er åpningsfest i Bergen, blir det kjent at Media City-sjef Svein Ove Søreide slutter i jobben

- Mitt livs maratonløp, sier TV-veteranen om jobben. Sier det var riktig å gi seg nå som jobben går fra prosjekt til drift.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Torsdag kveld er det høytidelig åpningsfest for Media City Bergen, med flere medieledere og ikke minst statsråder til stede.

Samtidig blir det kjent at kapteinen for huset forlater skuta:

Det er bare et drøyt år siden Svein Ove Søreide (49) tok sluttpakke fra TV 2 for å bli eiendomssjef i Media City Bergen.

Da hadde han hatt samme rolle i TV 2, og vært mediehusets prosjektleder for nettopp flyttingen og Media City. Søreide har tidligere bakgrunn som journalist i TV 2, og jobbet innen PR og kommunikasjon.

Men nå har han altså siste dag på jobb som eiendomssjef i MCB.

Det bekrefter byggherre Entra overfor Medier24. Søreide selv skriver følgende i en sms:

- Dette vært mitt livs maratonløp. Jeg har jobbet med Media City Bergen i hele syv år, først for TV 2, deretter for Entra.

 

- Riktig tidspunkt å slutte

- Nå når Media City Bergen går fra å være et prosjekt til å bli et bygg i ordinær drift var tidspunktet det rette for å slutte, sier han.

- Når du slutter samme dag som bygget åpner kan det framstå som dramatisk - ligger det noe sånt bak?

- Nei. Det er på ingen måte dramatisk. Tvert imot var det mitt eget ønske å avslutte nettopp i dag, samtidig med åpningsfesten, fordi det markerer skillet mellom prosjektfasen og at bygget kommer i normal drift.

- Så i ettermiddag skal jeg feire den store dagen sammen med 250 inviterte gjester, skriver Søreide.

- Hva skal du finne på nå?

- Nei, det er for tidlig. Jeg velger å være hemmelighetsfull..., skriver 49-åringen.

 

Intern endring

Eiendomsselskapet Entra bekrefter Søreides avgang, og ifølge kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie ligger det ingen dramatikk for selskapets del i avgangen. 

Han opplyser videre at Sturla Hjelmervik, som i dag jobber for Entra i Bergen, overtar posten som eiendomssjef for Media City.

Powered by Labrador CMS